УКР РУС

Саленко: Ярмоленко прислухався до моєї поради, і ось – результат очевидний

27 травня 2017 Читать на русском

Відомий екс-форвард Динамо Олег Саленко прокоментував перемогу киян над Шахтарем (3:2) у 31 турі УПЛ.

"Хотілося, щоб Динамо показало впевнену гру і, що дуже важливо, використовувало свої моменти. І у команди Сергія Реброва, вважаю, майже все вийшло. Зрештою, кияни повинні були згадати, що вміють грати, що у них є клас, за рахунок якого і потрібно здобувати результат. Враховуючи відбір в Лізі чемпіонів це тим більш важливо.

У Луческу судді завжди були винні, незалежно від того, хто і як судив. Фонсеку з ним все-таки порівнювати не варто. Португалець реагував на конкретні помилки арбітра. Пам'ятайте, коли був зафіксований дивовижний офсайд у гравця Шахтаря на його ж половині поля? Тут будь-який завиє! Видно, що Фонсека – людина імпульсивна, тому він відразу завівся.

У такій грі, напевно, хто забиває, той і кращий. Ярмоленко двічі відзначився і справив найбільше враження. Він, що важливо, використав обидва своїх моменти.

Я якось спілкувався недавно з Андрієм і сказав, що йому потрібно сміливіше лізти вперед. Це і є те, у чому йому треба додавати. Адже у нього є все – і техніка, і швидкість. Ярмоленко погодився, і ось – результат очевидний. Молодець!", – розповів Саленко.

Динамо перемогло Шахтар у 31-му турі УПЛ на ОСК "Металіст". Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо. Наставник "гірників" Паулу Фонсека заявив, що арбітри не виявили поваги до Шахтаря. Керманич киян Сергій Ребров зазначив, що незважаючи на перемогу сезон для Динамо незадовільний.