УКР РУС

Саленко: "Шахтар" - чемпіон, тож "Динамо" має шанс на перемогу

1 квітня 2013 Читать на русском

В розмові з "Футболом 24" відомий футбольний експерт коротко прокоментував перемогу "Динамо" над "Чорноморцем", а також зважив шанси киян у протистоянні з "Шахтарем", яке пройде 7 квітня.

"Помітно, що є настрій, є гра, - каже Олег Саленко про гру киян в Одесі. - Було багато сумбуру, але дуже вдало забитий перший гол посприяв перемозі "Динамо". Оборона "Чорноморця" поки що не готова до таких сюрпризів, коли два гравці пробігають повз захисників. Рівень, звичайно, невисокий, але на таких командах киянам потрібно вчитися до протистояння зі значно складнішими суперниками".

Шанси команди Блохіна на підсумкову другу сходинку експерт оцінює таким чином: "Зараз багато що залежатиме від наступного матчу. Я так і думав, що "Динамо" не втрачатиме очок зі середніми командами, а ось у грі з "Шахтарем" буде багато чого вирішуватися. Поразка може коштувати другої сходинки, тому необхідно налаштовуватися на перемогу. Хоча б на нічию, але краще - на перемогу. Тим паче, що зараз "Шахтарю" особливо нічого не потрібно.

"Динамо" має змогу поборотися за три очки. В киян є швидкість, непогана взаємодія, а "Шахтар", по суті, вже чемпіон, тому гравці подумки в наступному сезоні. А в принципових поєдинках, якими є протистояння обох клубів, це може зіграти з донеччанами злий жарт".