УКР РУС

Салах: Фінал Ліги чемпіонів складається з одного матчу, тому ми просто повинні зібратися

25 травня 2018 Читать на русском

Лідер Ліверпуля Мохамед Салах розповів про свої очікування від фінального матчу Ліги чемпіонів 2017/18 проти Реала, який пройде у Києві вже завтра, 26 травня.

"Перемога в Лізі чемпіонів – це щось ні на що не схоже. Щось грандіозне. Я схвильований. Мрія здійснилася. І в клубі, і в місті всі на вухах. Пам'ятаю, пару років тому дивився фінал Ліги чемпіонів, перебуваючи в Єгипті, і спостерігав за атмосферою на стадіоні.

Реал виграв Лігу чемпіонів тричі за останні чотири роки, він дуже досвідчений. Але фінал складається з одного матчу, а не з двох, тому ми просто повинні зібратися і не думати про минуле.

Реал – Ліверпуль: чому Салах не на жарт лякає фанатів свого клубу

Ключем до успіху була наполеглива робота. Головне – зберігати цей рівень, зіграти так само і в наступному сезоні. Знаю, що буде важко, але мене це не турбує. Так що з нетерпінням чекаю наступного сезону. Поки ж нас чекає фінал Ліги чемпіонів, і потрібно думати тільки про нього.

Наступний сезон нікуди не дінеться, так що потрібно отримати задоволення від матчу в Києві", – цитує Салаха офіційний сайт УЄФА.

Матч Реал – Ліверпуль відбудеться у суботу, 26 травня. Початок о 21:45.