УКР РУС

Саккі: Якщо "Наполі" втратить ініціативу, то "Динамо" створить їм проблеми

13 вересня 2016 Читать на русском

Легендарний італійський тренер Арріго Саккі розповів про очікування від матчу 1 туру групового раунду "Динамо" – "Наполі".

"Наполі" має поставитися до гри із "Динамо", як до роботи, і організація гри Саррі сприяє цьому. Мауріціо – маестро стратегії і дидактики, буде прикро, якщо футболісти підведуть його, зігравши в більш тактичний, індивідуальний і оборонний футбол.

У цьому матчі дуже важливо буде грамотно зіграти в опіці, діяти на випередження і пресингувати, готуючись до контратак. Потрібно діяти швидко, впевнено в своїх силах. Правильне розташування на полі допоможе уникнути проблем з атаками "Динамо".

Що стосується володіння м'ячем, то потрібно диктувати свої умови, працювати на швидкості, грати низом, щоб використовувати перевагу в техніці. У "адзуррі" немає вибору: або вони володіють ініціативою, або можуть виникнути складності", – зазнавчив Саккі у виданні La Gazzetta dello Sport.

Матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Наполі" відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри – о 21:45. Поєдинок судитиме старий знайомий "Шахтаря". Сергій Ребров напередодні матчу оцінив силу "Наполі", крім того, висловився італійський помічник Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті, давши доволі песимістичний прогноз для "Динамо". На жаль, не зможе допомогти киянам у матчі "Динамо" – "Наполі" основний захисник команди, що отримав ушкодження у грі з "Шахтарем".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях