УКР РУС

Сачко: Борги? Я звичайний тренер, а не бухгалтер

7 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер полтавської Ворскли Василь Сачко розповів про ситуацію з боргами та прокоментував перемогу над Маріуполем (1:0).

"Перемога над Маріуполем – це заслуга всієї команди. Ми усвідомлювали, проти кого граємо. Маріуполь – збалансована команда, як з молодими, так і досвідченими футболістами. Є молодь, яка пройшла школу Шахтаря. Ми вивчили Маріуполь, розуміли, що буде важка гра. До забитого гола так і вийшло. Не обійшлося і без частки везіння, але ми дуже хотіли перемогти. Ми аналізували свої помилки і по-чоловічому домовилися, що сьогодні не програємо, а виграємо, виконавши завдання.

Борги? Я не бухгалтер, не хочу знову відповідати на це питання, запитайте у директора. Я звичайний тренер, з якого вимагають результат. Ми домовилися з хлопцями, що будемо йти до кінця.

Ворскла – Маріуполь – 1:0 – відео голу та огляд матчу

Мене не вчили в тренерській школі працювати в таких умовах. Довелося самому все дізнаватися. Однак я вірю в клуб, вірю в керівників. Багато що робиться, і я їм вірю.

Рівень чемпіонату? Без Дніпра, Металіста, донецького Металурга, Кривбасу, Арсеналу не так цікаво, як раніше, але ми намагаємося зберігати інтригу в чемпіонаті", – сказав Сачко телеканалу Футбол 2.