УКР РУС

Сачко: Я незадоволений діями наших гравців

31 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував нічию у матчі проти Вереса (0:0).

"Ви всі бачили, ми сьогодні грали з хорошою, міцною командою, яка мало пропускає. Але мова не про суперника, а про нас. Я сьогодні незадоволений діями наших гравців, деякі футболісти мене просто розчарували. Радує, що не програли, ззаду зіграли на нуль, якість гри залишає бажати кращого. А якщо не вистачає майстерності, а її не вистачає, плюс якість поля, горби, все перетворюється в сумбур і виливається в те, що виливається.

Ворскла – Верес – 0:0 – відеоогляд матчу

Причини для мене зрозумілі. Щоб там не казали в телевізорах і по інтернету, я перебуваю в команді і бачу атмосферу, яка зараз в ній. Але виправдовуватися мені немає перед ким та й кому це цікаво? Я за хлопців, за команду. Ми як можемо, так і працюємо на сьогоднішній день.

Боротьба зараз йде як за шосте місце, так і за третє. Все ще попереду, ніхто руки не опускає. Якщо хоч один футболіст Ворскли скаже, що він не готовий грати або боротися – скажіть мені. У нас таких в команді немає.

Сьогодні не вийшло. Було багато боротьби, брудної гри, ми програли в боротьбі і в підборі м'яча. Що стосується моментів, стовідсоткових не було ні у них, ні у нас. Була гострота, сумбур, але футболу було мало. І ми, і суперник просто мучилися", – розповів Сачко на прес-конференції.