УКР РУС

Сачко: Ворскла заслужила фарт у матчі з Динамо

7 серпня 2017 Читать на русском

Наставник Ворскли Василь Сачко прокоментував нічию у матчі проти Динамо в 4 турі УПЛ.

"Ще до гри було зрозуміло, що фаворитом є Динамо. Вони сьогодні провели одну зі своїх найкращих ігор. Якби у них такий настрій був на Янг Бойз, то, вважаю, Динамо пройшло би швейцарців.

Гра вийшла нервовою, але ми витримали цей натиск. У перші хвилин 25 усе в нас складалося добре, але потім кілька неприємних помилок призвели до небезпеки біля наших воріт. У другому таймі, можливо, не вдавалася гра на контратаках, але свої моменти ми мали. Сьогодні я би відзначив командні дії моїх підопічних на полі, а також самовіддачу, дисципліну. А той фарт, який супроводжував нас сьогодні, хлопці заслужили.

Хацкевич: Гра у Динамо є, але такі моменти потрібно реалізовувати

Що стосується позиції голкіпера, то вже на перших хвилинах стався неприємний момент, коли отримав травму Шуст, але вийшов Ткаченко та відіграв так, як і має діяти воротар. Напевно, він справді сьогодні гравець №1, рятував партнерів, при цьому я бачив у його діях спокій. Коли він заходив до роздягальні, команда зустрічала його оплесками. А це дорогого варте. Напевно, він сьогодні півночі спати не буде, але велика заслуга у сьогоднішньому результаті саме його", – цитує Сачка офіційний сайт Динамо.

Ворскла – Динамо – 0:0 – Відеоогляд матчу

Динамо не змогло перемогти Ворсклу