УКР РУС

Сачко: Ворскла більше заслуговувала перемогти

24 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко поділився враженнями після матчу 9-го туру чемпіонату України проти Зорі.

"Так склалися обставини, що в останні роки протистояння Ворскли та Зорі стали дуже принциповими. Дуже цікаві ігри, і сьогодні це ще раз підтвердилося. Грали дві рівні команди.

Ворскла – Зоря – 2:1 – відео голів та огляд матчу

У нас було багато подій, емоцій за останній тиждень. Ми грали і з Карпатами, і прилетіли з Лондона, накопичилася певна втома. Але ми готувалися, підійшли до цієї гри серйозно. Лікарі, тренерський штаб і хлопці поставилися до цієї гри серйозно, ми сьогодні фізично виглядали добре.

Якщо в першому таймі була рівна гра, то другий тайм, особливо, на початку у нас була перевага. Ми завелися, ми створювали моменти, ми били, ми забили двічі. І, думаю, ми при рівній грі все одно трохи більше хотіли, трохи більше заслуговували перемогти.

Ворскла перемогла Зорю завдяки автоголу Прийми у компенсований час

Незабитий пенальті? Якщо скажу "хтось чаклує", це задовольнить вас? Це дурниці, звичайно. Це – окрема історія. Пенальті і на тренуваннях б'ємо. Немає пояснення цьому – будь-який футболіст може не забити пенальті.

У нас є штатні пенальтисти, але, на жаль, промазав один, другий... Це вже йде на другий план. Важливо, що ми виграли сьогодні", – цитує Сачка офіційний сайт Зорі.