УКР РУС

Сачко: Складно достукатися до деяких хлопців. Якщо так триватиме, то робитимемо серйозні висновки

29 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував виліт з своєї команди з Кубка України від Маріуполя (1:2).

"Справжня кубкова гра. Дві рівні команди. Перед грою ми провели ротацію, дали шанс себе проявити іншим хлопцям. Початок матчу вдалося, ми забили. Але ті помилки, які призвели до взяття наших воріт... Так не можна грати. І те, що створювали, потрібно було реалізувати. Це наша стара проблема, потрібно забивати. Гра рівна, але по моментам у нас була перевага. Але далі проходить той, хто виграв. Дуже шкода. Хотіли потішити уболівальників, не стали закриватися на своїй половині, йшли вперед. Після голу не зуміли поставити крапку, забити свої моменти.

Тотовицький забив красивий гол п'ятою у матчі Ворскла – Маріуполь

Наші пропущені голи – одні й ті ж індивідуальні помилки. Ми на них вказуємо, над ними працюємо. Це індивідуальна майстерність. Складно достукатися до деяких хлопців і якщо так триватиме, то будемо робити серйозні висновки. Так не можна. На рівному місці собі привозимо. Самі винні.

За бажанням, старанню у мене питань немає. Були хороші моменти. Але індивідуальні помилки впливали на результат.

Сьогодні ми не можемо зробити велику ротацію складу. Є обмежена кількість гравців, яких можемо використовувати. Маріуполь добре вибігав в контратаки, вони чекали цього. А нам потрібно свої моменти забивати. Здавалося б, що все просто, але для нас це не так", – цитує Сачка Matchday з посиланням на ТК Футбол 1.

Нагадаємо, в рамках 1/4 фіналу Кубка України Ворскла вдома програла Маріуполю з рахунком 1:2.