УКР РУС

Сачко щодо перегравання матчу Маріуполь – Динамо: Нас та інші команди втягують в авантюру

25 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував інформацію про те, що Ворскла підтримала Маріуполь у питанні перегравання матчу з Динамо.

"Хотів би торкнутися навколофутбольної теми. З'являються якісь заяви з боку преси, що Ворскла когось підтримує або займає якусь позицію. Повірте, ви, напевно, не знаєте нашого почесного президента Костянтина Жеваго. Для нього є тільки одна команда – Ворскла.

Маріуполь – Динамо: клуби висловили свою позицію в опитуванні УПЛ

Не треба нас втягувати в авантюри. Ми з повагою ставимося до всіх команд Прем'єр-ліги. І до Маріуполя, і до Динамо, і до Олександрії. До всіх команд. Те, що відбувається між Маріуполем і Динамо – є регламент, згідно з яким і потрібно працювати.

Але нас і інші команди кудись втягують. Треба перегравати, не треба. Маріуполь та Динамо повинні самі розібратися в цій ситуації. Ми ж повинні займатися тільки футболом.

Був такий епізод. Ворскла через погодні умови не вилетіла на гру до Луганська. Нам зарахували поразку, навіть не розбираючи ситуацію. З Дніпром така ж ситуація була", – цитує Сачка офіційний сайт Маріуполя.