УКР РУС

Сачко розповів, чого не вистачило "Ворсклі", щоб пройти "Локомотиву"

4 серпня 2016 Читать на русском

Наставник "Ворскли" Василь Сачко прокоментував поразку від "Локомотиви" в рамках повторного матчу 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи.

"Ми були готові до гри, суперник був по зубах, ми його знали і розуміли, як потрібно грати. Потрібно було і на виїзді бути сміливішими, і вдома не пропускати на перших хвилинах, забивати пенальті. Ці переломні моменти і вплинули.

У порівнянні з минулим роком у нас змінилося майже півкоманди. Пішли ключові гравці, прийшли нові. Є дефіцит нападників, не вистачає захисника. На жаль, такі реалії і можливості. Є питання по комплектації і оснащенню футболістів.

За те, що за дві гри ми пропустили шість м'ячів – я хочу вибачитися перед уболівальниками. Повторюся: забий пенальті, забий в моменті, коли була поперечка –результат був би зовсім іншим.

Завдання ми не виконали. Команду цю ми повинні були проходити. У нас є можливості, але вони обмежені. Щоб виступати в Лізі Європи, потрібна довша лавка, конкуренція, більше хороших нападників, захисників.

Це була не найкраща гра Хльобаса, не проявив себе і Юра Коломоєць, ми чекаємо від них більшого. Гравці багато переміщалися, багато набігали, але бігати і грати – це різне", – сказав Сачко.

Нагадаємо, що, поступившись "Локомотиві", "Ворскла" вилетіла з Ліги Європи.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях