УКР РУС

Сачко: Рахунок міг бути 6:2 або 7:3 на користь Ворскли

3 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував перемогу над Чорноморцем (2:1).

Василь Сачко після перемоги над Чорноморцем (2:1) заявив, що Ворскла могла як виграти з більшим рахунком, так і не виграти взагалі. Також тренер зізнався, що поле було в'язким і вплинуло на гру.

"Ми сьогодні виграли важку гру. Рахунок міг бути і більшим, але могли і не виграти. Було ряд моментів, коли повинні були забивати і рахунок повинен бути 6:2 або 7:3 на нашу користь.

Ворскла – Чорноморець – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Не можу сказати про погоду, про опади. За три дні в Полтаві випало більше, ніж за всю зиму, напевно. Були сумніви, грати чи не грати, але три дні тому віце-президент клубу Олег Лисак запевнив, що поле буде підготовлено. Весь клуб працював заради того, щоб матч відбувся. Всі працівники клубу займалися чищенням стадіону, вдячний цим людям за кожну лопату. За три дні вони перекидали тонни снігу.

Але погода внесла свої корективи. Поле було дуже в'язке, важке, про якість гри говорити важко. На першому місці були бійцівські якості, самовіддача, бажання і результат. Ми досягли його, виграли. Помилки, звичайно ж, розберемо, але по такому полю коментувати щось важко. Мета досягнута – ми виграли.

Кулач – молодець, він активний в кожній грі. Я б виділив не тільки його, а й всю команду. Була рвана гра, перевагу мали, як і ми, так і Чорноморець. Зокрема, мені не сподобалася кінцівка, було неприємно. Ми були в однакових умовах. На першому місці – результат.

Єврокубки? Нам потрібно з високо піднятою головою дивитися в майбутнє. У нас є цілі і завдання, які ми будемо виконувати. Нам соромитися нема кого, все залежить від нас", – цитує Сачка телеканал Футбол 2.