УКР РУС

Сачко прокоментував здобуття Ворсклою бронзових нагород

20 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко задоволений здобуттям бронзових нагород і потраплянням у Лігу Європи.

"Емоції тільки позитивні. Такі ж емоції я відчував, коли виграв Кубок України в якості футболіста. Перед грою я сказав футболістам: як би матч не закінчився, ми все одно добре провели сезон.

Ми багато набігали, багато грали, багато отримали травм і саден, але сьогодні ми зібралися і поставили крапку в цьому чемпіонаті. Хочу подякувати всім уболівальникам за підтримку. Спасибі всім за те, що не дозволяли нам розслаблятися. Всі емоції залишилися на полі. Останні 10-15 хвилин – найдовші в моєму житті.

Бронзові медалі – це величезний успіх для Полтави. Ми повторили історію і вітаємо все місто з такою перемогою. Не так часто виходить досягти такого серйозного результату. Емоції зараз на межі. Весь колектив "Ворскли" вклав свої сили і душу в цю перемогу. Яка може бути додаткова мотивація, коли на кону стоїть честь клубу, кожного футболіста і бронзові медалі?

Сьогодні ніхто не думав про гроші, тому що це все футболісти робили заради себе, заради такого серйозного досягнення. Наступний сезон? Я завжди думаю оптимістично, але розумію, що на нас чекає дуже велика робота, щоб досягти серйозних успіхів у новому сезоні", – сказав Сачко каналу Футбол 1.

Ворскла зіграє у груповому етапі Ліги Європи