УКР РУС

Сачко: Поразка від Карпат не стане для нас ударом

21 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував поразку своєї команди від Карпат (0:1).

"Ми програли гру, емоцій немає ніяких, ми засмучені. У поразки завжди є причина, десь не допрацювали, не вистачало, можливо, агресивності. Програвали боротьбу в центрі поля, в другому таймі додали, провели другий тайм на їх половині поля. Карпати грали весь тайм від оборони, у них жодного моменту, один штрафний вирішив долю матчу.

У нас були проблеми, ми не розкрили їх оборону, рахунок на табло, це футбол. Якщо команда грає вдома, повинна такі ігри виривати усіма правдами і неправдами. У першому таймі потрібно було забивати, але у нас не було останнього пасу.

Карпати змінюються, у них завжди був присутній дух, але це не виправдання для нас, ми на кожну гру налаштовуємося. Нам не вистачало майстерності, але вона або її немає. Ми бачимо і знаємо наші недоліки, ми це розуміємо, у нас є над чим працювати. Для того, щоб перемагати, потрібно бути більш відповідальним в атаці.

Ця поразка не стане ударом, у нас нормальна атмосфера, командний дух. Нам потрібно виходити і вигравати. У Карпат моментів не було, нам потрібно дивитися вперед, готуватися на наступні ігри, щоб такого не допускати.

У нас є ті футболісти, які є. Хлопці що могли, те робили, але могли більше. У нас немає таких гравців як Тайсон і Марлос, які обігрують по три футболісти", – цитує Сачка XSPORT з посиланням на ТК Футбол 2.

Ворскла – Карпати: супергол Мякушка зі штрафного

Нагадаємо, в 13-му турі УПЛ Ворскла вдома поступилася Карпатам з рахунком 0:1.