УКР РУС

Сачко: Нелегко в ситуації, коли команда не отримує грошей

1 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував перемогу своєї команди над Чорноморцем (3:0).

"Незважаючи на рахунок, не можу назвати сьогоднішню перемогу легкою. Але те, що не виходило в попередніх іграх ... Ми проаналізували помилки, я маю на увазі командну гра на атаку, і сьогодні у нас це вийшло. Мова не тільки про забиті м'ячі, але ще багато чого сьогодні на полы виходило. Тому, хоч і непросто, але, думаю, закономірно сьогодні перемогли Чорноморець.

Чи задовлений грою? Окремими епізодами я задоволений. Ми готувалися до матчу з Чорноморцем. З приходом нового тренера перебудувалася гра, з'явилася ціла низка інших гравців, високих гравців. На теорії ми акцентували увагу на виконанні "стандартів" Чорноморцем, тому що там габаритні хлопці, і небезпека виникала після "стандартів". Ми з цим завданням впоралися. Так що сьогодні я задоволений і діями футболістів, і тим, що відбувалося на полі, і результатом.

Завдання? Є таке прислів'я: курчат по осені рахують. Тому очки порахуємо в кінці чемпіонату. А завдання зараз у нас одне – виходити на кожну гру, докладати максимум зусиль і домагатися перемоги. Решта моменти ... Прийде апетит – буде добре.

Наскільки важко в ситуації, коли команда не отримує грошей і в той же час якось переконувати керівництво? Скажу одним словом – нелегко", – цитує Сачка офіційний сайт Чорноморця.

Дулуб: Останні два роки я більше займаюся психологією, ніж футболом

Нагадаємо, матч 11-го туру між Чорноморцем та Ворсклою завершився перемогою полтавчан з рахунком 0:3.