УКР РУС

Сачко: Ми виберемося, з керівництвом є зв'язок

3 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко прокоментував нічию з "Динамо" у 17 турі УПЛ (2:2).

"Динамо" перед матчем було фаворитом, ми знали, з ким граємо. Також "Динамо" не грало на Кубок, а ми, на жаль, програли "Дніпру". У нас випало кілька опорників, були кадрові проблеми. Ми почали матч невдало, програвали 0:2, так що є питання до оборони і опорної зони. Мабуть, і "Динамо" швидше пристосувалося до таких умов.

Кобахідзе добре діяв на вістрі, ми знали, що у нього будуть вільні зони, він добре попрацював. Матч вийшов футбольно-хокейним. Ми могли, як виграти, так і програти, результат закономірний. Спасибі працівникам стадіону, які очищали поле, спасибі уболівальникам, які прийшли нас підтримати. Нам хотілося на вдалій ноті зіграти останній домашній матч у році.

З огляду на все, що відбувається, спасибі гравцям, що виходять і грають за клуб, емблему. Є труднощі, але вони тимчасові. Ми виберемося, з керівництвом є зв'язок. Як би нас різні експерти не ховали, ми все витримаємо. Потрібно це пережити", – сказав Сачко телеканалу "Футбол 2".

"Динамо" у засніженій Полтаві не перемогло "Ворсклу"

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу