УКР РУС

Сачко: Ми не змирилися, незважаючи на фору в два м'ячі

6 серпня 2015 Читать на русском

Керманич "Ворскли" Василь Сачко розповів про очікування від матчу-відповіді проти словацької "Жиліни" у 3-му раунді кваліфікації Ліги Європи.

"Після кожної гри ми робимо висновки. І перша гра з "Жиліною" не виняток. У Словаччині перший тайм дійсно був провальним. Але мова не йде про недооцінку суперника. Кожен гравець знав що робити. Мабуть, чи злякалися, або нервували так, що провалили перший тайм. На сьогоднішній день виходить так, що ми дали фору цій команді. У четвер будемо намагатися все виправити.

Перед командою стоїть завдання виходити на поле і вигравати. Я не думаю, що "Дніпро" слабший за "Жиліну", або "Жиліна" сильніша за "Шахтар". За останні роки команда вперше грає в такому режимі. "Говерла", переліт, "Жиліна", "Дніпро", знову "Жиліна"...

У грі на 100 відсотків не прийме участь Богуш. Що стосується Громова, то є велика ймовірність того, що він зіграє.

Ми нікого не боїмося, але не будемо робити гучних заяв. Потрібно виходити на поле і робити те, що ми вміємо. Настрій у нас і у всієї команди бойовий. Всі розуміють ситуацію, в якій ми опинилися. Ми дуже хотіли, хочемо і будемо хотіти пройти далі.

Погано коли немає моментів, а якщо вони є, то рано чи пізно вони будуть реалізовані. У нас хороші виконавці і кожен з них в змозі вирішити долю матчу.

Поява Бартуловіча зі старту? Він - хороший футболіст, професіонал. Він кваліфікований, з хорошою технікою, вміє грати у футбол. Але у нас багато й інших гравців. Стартовий склад ви побачите лише перед самою грою.

Не те, що розмов, навіть думок таких немає, що ми вже програли! Ми знаємо, що буде важко, але я гарантую: і "Жиліні" буде дуже і дуже непросто. Ми не змирилися, незважаючи на фору в два м'ячі", - сказав Сачко.

Матч "Ворскла" - "Жиліна" відбудеться сьогодні, початок о 20:00.