УКР РУС

Сачко: Хотілося б підсилити гру більш якісними футболістами

24 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував нічию своєї команди в матчі проти Зорі (1:1).

"Ви бачили, яка сьогодні була важка гра. Налаштовували хлопців саме на такий матч. До нас приїхав не хто-небудь, а учасник групового етапу Ліги Європи. Хороша команда з хорошим підбором футболістів. Напевно, на сьогоднішній день Зоря» займає не те місце, на якому зараз знаходиться.

Гра вийшла динамічна. Була інтрига і напруга від першої і до останньої хвилини. Так склалося, що після рикошету ми пропустили м'яч в роздягальню і забили також в самому кінці. Сьогодні була рівна, бойова гра. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі.

Після вдалих ігор Ворскла пригальмувала? Я б так не сказав. Кожен суперник налаштовується на нас по-особливому, заглядаючи в турнірну таблицю. Хлопці віддавалися на полі. Брак майстерності команда компенсує бажанням і віддачею. Хотілося б підсилити гру більш якісними футболістами, але ми сподіваємося на тих, хто є. Віримо в них. Взимку будемо дивитися, як працювати далі.

Гра захисників і воротарів? У нас в воротах не манішка. У нас є Ткаченко, є Шуст, захисники, які повинні страхувати, а нападники зобов'язані забивати. Гра була непроста. Зоря виглядала пристойно, потужно. Я більше задоволений, ніж засмучений.

Чи стане Ткаченко основним воротарем? Не хочу ділити воротарів. У нас є обойма – 18 осіб в заявці і вони всі гравці основного складу. Чемпіонат довгий. Ми розраховуємо як на одного, так і на іншого воротаря", – цитує Сачка офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, матч 10-го туру УПЛ між Ворсклою та Зорею завершився нічиєю 1:1.