УКР РУС

Сачко: Гончар не полетить на другий збір Ворскли – у нього пошкодження

28 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував перший етап турецьких зборів, під час яких його команда здобула чотири перемоги з однаковим рахунком – 2:1.

"Я в курсі, що нас вже називають чемпіонами узбережжя. Але ми на це уваги намагаємося не звертати. Кожен тренер вам скаже, що в контрольних матчах на зборах в першу чергу важлива здатність команди витримувати навантаження в ігрових ситуаціях. Дивимося ми і на якість самої гри, проводимо ротацію складу, перевіряємо футболістів на різних позиціях. Втім, коли ти перемагаєш, хлопців простіше переконувати в тому, що ми перебуваємо на правильному шляху.

Андрій Ткачук: З Ворсклою нас все ще пов'язують борги

Новачки? Можливості Дениса Васіна нам були добре відомі – це вже досить досвідчений виконавець, який може зіграти на різних позиціях в атаці. Думаю, в нашу ігрову модель він повинен вписатися.

Знайомі ми були і з Ігорем Гончаром, який тренувався у нас ще влітку. За підсумками першого збору ми прийняли рішення підписати з ним контракт. Правда, на другий збір цей захисник з нами не поїде, оскільки отримав пошкодження під час попереднього підготовчого періоду", – цитує Сачка Команда №1.

Нагадаємо, що під час першого тренувального збору Ворскла перемогла Арку, Ягеллонію, Спартак з Трнави та Насаф.