УКР РУС

Сачко: "Дніпро" закономірно виграв, це для нас дуже плачевно

1 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко поділився емоціями після поразки його команди від "Дніпра" у чвертьфіналі Кубка України.

"Завжди важко програвати. У першому таймі була рівна боротьба, а в другому ми почали поступатися, в середині поля, в швидкості. "Дніпро" закономірно виграв. І це для нас плачевно. Дуже шкода

В команді, яка програла, точно не можна гравців ділити на кращих і гірших. Непогодов "тягнув", що можна, виручав команду, а судячи з того, що було попереду, повторюся: якщо в першому таймі все було більш-менш однаково, то потім ми почали поступатися в швидкості. Стали з'являтися зони, і "Дніпро" цим почав користуватися. В першу чергу це і призвело до голу.

Дуже шкода, що наша команда так і не вдарила сьогодні у ствір воріт суперника. Ми від всіх хлопців чекали більшого. Ми планували виграти, налаштовували хлопців на перемогу, але щось відбувається з деякими гравцями, до яких важко достукатися з певних причин. А це все виливається на полі. Треба грати більш агресивно, комбінаційно, але цього не відбулося. Дуже шкода", – цитує Сачка офіційний сайт "Дніпра".

"Дніпро" мінімально переміг "Ворсклу" в чвертьфіналі Кубка України

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу