УКР РУС

Сачко: Чорноморець бив по зубах

1 вересня 2018 Читать на русском

Наставник Ворскли Василь Сачко поділився емоціями після перемоги своєї команди над Чорноморцем (2:1).

"Грою сьогодні задоволений. Після гри з Олександрією ми повинні були реабілітуватися – налаштовувалися, готувалися. Суперник був по зубах. Відзначив би гру Чорноморця – це дисциплінована команда. Чого тільки варта гра з Динамо – команда вичавлює з себе все. Багато забивають зі стандартів. За реалізації моментів вони в лідерах. Реалізуй ми всі свої моменти, в першому таймі було б спокійніше.

Ворскла – Чорноморець – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Але ми не можемо без пригод. Довелося понервувати. Радий, що здобули важливу перемогу. Вдалося реабілітуватися. Чи задоволені грою і результатом. Розуміємо, що погано стартували. На це є причини, це наші внутрішні питання. Ми спілкуємося з керівництвом і робимо все можливе. Такі реалії.

Ми розуміємо, в яку групу Ліги Європи потрапили. Головне, що вони приїдуть до Полтави, люди прийдуть на них подивитися. Летіти далеко, але воно того варте. Хлопці повинні себе мотивувати і готуватися до серйозних ігор. Буде дуже цікаво Нехай ми будемо темною конячкою в цій групі, але буде дуже цікаво. Наші керівники зроблять все можливе, щоб груповий етап Ліги Європи ми проводили на домашній арені", – розповів Сачко телеканалу Футбол.

Нагадаємо, Ворскла вдома на останніх хвилинах вирвала перемогу у Чорноморця.

Ворскла – Чорноморець: післяматчева прес-конференція Ангела Червенкова