УКР РУС

Сабо знайшов ложку дьогтю у грі збірної України на Євро-2023: "Інші суперники можуть цього не дозволити"

25 червня 2023 Читать на русском

Екс-тренер "синьо-жовтих" Йожеф Сабо проаналізував виступ команди Руслана Ротаня у двох стартових матчах чемпіонату Європи.

"Непроста гра, тим приємніше, що перевага була на боці нашої збірної, яка перевершила суперника за створеними моментами і перемогла.

Тренер збірної Румунії U-21 – про поразку від України: "Мені було шкода моїх гравців"

Відзначу бажання демонструвати командний футбол, щоправда цього разу були невимушені помилки в передачах. Збірна другу гру провела "на нуль", отже захисна лінія свою роботу виконує також добре. Хочу побажати покращити реалізацію. Все-таки турнір серйозний і інші суперники можуть не дозволити створювати таку кількість моментів.

Тепер в останньому турі вирішиться доля першого місця. В іспанців технічна команда, добре поставлена робота з м'ячем, вони агресивно діють у відборі. Загалом гра заточена на швидкісні атаки – це вимога сучасного футболу. Гра в останньому турі буде принциповою, хочу привітати Руслана Ротаня та його тренерський штаб із розв'язанням проміжної задачі та побажати удачі в подальших поєдинках", – сказав Сабо у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, збірна України достроково пробилась у чвертьфінал Євро-2023: у першому матчі "синьо-жовті" обіграли Хорватію (2:0), а у другому взяли гору над румунами завдяки голу на 89-й хвилині.

Вже у вівторок, 27 червня, підопічні Ротаня поборються за першу сходинку у групі з однолітками з Іспанії.

Україна драматично вийшла в 1/4 Євро-2023 – вилучення Ваната, казкові Бражко і Судаков, жахіття Кащука, заміни Ротаня