УКР РУС

Сабо: З Алієва може вийти толковий тренер

29 березня 2018 Читать на русском

Екс-наставник Динамо Йожеф Сабо прокоментував слова Алієва про вступ на тренерські курси.

За словами Йожефа Сабо, з Алієва може вийти хороший тренер, а також він заявив про готовність допомогти екс-хавбеку Динамо отримати тренерський диплом, інформує Динамо Киев от Шурика.

"Гадаю, що з Алієва може вийти толковий тренер. Він хлопець розумний. І футболістом був тямущим, і хитрим. У моєму розумінні тренер повинен бути людиною грамотною і не вживати спиртні напої. На тренерських курсах йому повинні надати хорошого педагога.

Алієв: Через Сабо буде важко отримати тренерську ліцензію

Я можу завалити Алієва? Нічого подібного! Це дурниці! Нехай Алієв йде на тренерські курси! Я йому навпаки допоможу! Він повинен стати нормальним тренером. У нього є величезний футбольний досвід, який він отримав в якості гравця.

Тепер йому потрібно працювати над тим, щоб виховувати в подальшому молодь. Олександр зрозумів, що десь був не правий і тепер хоче довести, що у нього може бути футбольна освіта. Допоможу йому, щоб він став хорошим тренером", – сказав Сабо.

Нагадаємо, екс-хавбек Динамо та збірної України Олександр Алієв очолює аматорський ФК Хмельницький.

"Впав і думаєш: "Йо-ма-йо, зараз покажуть по всіх телеканалах!" Юрій Вернидуб – про Луніна, тренерський психоз і готовність очолити нову команду