УКР РУС

Сабо: Шахтар не захоче втрачати престиж та зіграє бойовим складом

18 травня 2018 Читать на русском

Екс-наставник Динамо Йожеф Сабо поділився очікуваннями на 32 тур УПЛ.

На думку Сабо, Шахтар та Динамо продемонструють видовищний матч, а Сталь – головний претендент на виліт з УПЛ, повідомляє портал Команда 1.

"Я думав, що після чемпіонського поєдинку Паулу Фонсека відпустить іноземців додому, але я так розумію, що Шахтар не хоче втрачати престиж і зіграє бойовим складом. А для молодих динамівців такі поєдинки дуже корисні в плані професійного зростання. Упевнений, що біло-сині будуть мотивованими. Кияни захочуть продовжити безпрограшну серію матчів проти Шахтаря в чемпіонаті. Ми знаємо, як діють "гірники", і від своїх схем вони не відійдуть. Цікаво, яку тактику обере Олександр Хацкевич. Я чомусь схиляюся до того, що кияни знову будуть діяти від оборони. Але все одно чекаю інтригуючої боротьби.

Ворскла і Зоря для мене два абсолютно рівних противники. У полтавчан невелика перевага в тому, що вони грають на своєму полі. Аби тільки господарі не перегоріли, оскільки такі випадки по ходу чемпіонату мали місце. А ось триочковий відрив ворсклян від конкурента я б перевагою не назвав. Зорі втрачати нічого, їй потрібно тільки перемагати. Хоча, думаю, через 21 рік Полтава знову зійде на п'єдестал.

Головним претендентом на виліт є Сталь. Не думаю, що у Львові в матчі з Карпатами гостям вдасться розжитися очками. А Чорноморець вдома, мені здається, як мінімум не програє Зірці...", – сказав Сабо.

Борусія Д прокоментувала ситуацію навколо трансферу Ярмоленка з Динамо