УКР РУС

Сабо: Поле у Полтаві могли довести до такого стану спеціально, щоб вплинути на рівень гри "Шахтаря"

4 квітня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Йожеф Сабо поділився своєю думкою щодо ситуації, яка виникла перед матчем 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" – "Шахтар".

"Ми завжди говоримо, що кубкова гра – це окремий від загальної структури поєдинок. Команди з нижчих ліг на таких стадіях завжди налаштовуються максимально і можуть видати непоганий матч. Тому, я думаю, що "Шахтарю" буде важко, тому що матч буде насичений боротьбою.

Стан газону на стадіоні "Полтава" схоже на диверсію клубу? Стану поля я не бачив, але якщо все так, як ви говорите, то тоді вся майстерність футболістів "Шахтаря" нівелюється. Не знаю, диверсія це чи ні, можливо, поле довели до такого стану спеціально, щоб вплинути на рівень гри "Шахтаря". Ну що може зробити гравець "гірників" на поганому полі? Все-таки, ми пишаємося, що у нас є "Шахтар" і "Динамо", які виступають на міжнародній арені і представляють нашу країну, а тут таке ставлення.

У разі, якщо газон на стадіоні "Полтави" не відповідає регламентним нормам, цей матч необхідно зіграти на стадіоні імені Бутовського. Адже іншого виходу, в такому випадку, немає. Якщо не підготували поле – зарахувати технічну поразку. Не можна ж стільки тягнути", – розповів Сабо.

"Полтава" – "Шахтар": як виглядає стадіон "Локомотив"

, а також у Viber