УКР РУС

Сабо: Не сказав би, що Андрій Шевченко збирається будувати нову команду

12 листопада 2017 Читать на русском

Екс-наставник збірної України Йожеф Сабо прокоментував гру національної команди проти Словаччини.

Товариські матчі
завершено
-

"Не сказав би, що Андрій Шевченко збирається будувати нову команду, тому що на гру зі Словаччиною він виставив всіх тих футболістів, які брали участь у відбіркових матчах. Особисто я очікував, що Андрій Миколайович дасть шанс проявити себе з перших хвилин всім новачкам, які отримали виклик у національну збірну.

Втім, тренерському штабу видніше, якщо вони зробили ставку на результат. Думаю, що в товариських матчах це не повинно бути головною метою. В першу чергу потрібно переглядати гравців, які сидять на лавці, в якому вони перебувають стані.

Також варто випускати на поле новачків, щоб вони адаптувалися до вимог головного тренера і тактичних схем. Те, що збірна України виграла – це прекрасно, але давайте подивимося на Словаччину, в складі якої з'явилися 6-7 нових гравців", – передає слова Йожефа Сабо Footboom.

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.