УКР РУС

Сабо: "Металіст" повинен проходити ПАОК

30 липня 2013 Читать на русском

Відомий експерт Йожеф Сабо в інтерв’ю "Футболу 24" про матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів ПАОК – "Металіст".

- Впевнений, «Металіст» повинен проходити ПАОК, - каже Йожеф Йожефович. - Рівень харківської команди вищий, ніж у грецької. Там і футболісти кращі, і тренер. «Металіст» успішно виступав в Лізі Європи, проводив чимало хороших ігор із достойними суперниками. Тому у мене не має сумнівів, що за сумою двох ігор команда Мирона Маркевича пройде в наступний раунд Ліги чемпіонів.

- Але і в ПАОКу підбір футболістів непоганий. Не вважаєте так?

- Усе відносно. Якщо порівнювати із «Металістом», то ПАОК у програшному становищі. Зрештою, не забувайте, що греки гратимуть при порожніх трибунах, а їхні уболівальники є реально 12-м гравцем на полі. Тому їхня відсутність на руку «Металісту».

- А що може завадити «Металісту» вдало зіграти із ПАОКом?

- Хіба хвилювання. Уболівальники, журналісти накручують харків’ян. Це може їх сковувати на полі. Але по рівню гри вони повинні проходити далі.

- Зважаючи на три стартові матчі сезону, як оціните готовність команди Мирона Маркевича?

- Так, «Металіст» ще не в оптимальних кондиціях, але уже близький до них. Думаю, не так багато часу їм ще потрібно, щоби ми побачили кращу гру харків’ян.

Розмовляв Гліб Ваколюк