УКР РУС

Сабо: Карпатам втюхали "фуфло"

12 вересня 2017 Читать на русском

Експерт телеканалу Футбол 1 та заслужений тренер України Йожеф Сабо прокоментував нинішню ситуацію в Карпатах й домашню поразку львів'ян від Вереса з рахунком 1:6.

"Вболівальники Карпат на мене образилися, бо я давав інтерв'ю. Але я там сказав, що якийсь чоловік може втюхувати такому президенту все це "фуфло" від іспанських фахівців, яких ми не знаємо. Один уже працював в Кропивницькому без ліцензії. Може, вони думають, що Україна – це Азія або Африка?

Ви подивіться – коли Карпати вдома пропускали шість м'ячів? Гри немає ніякої. Набрали іноземців, але звідки? Я шукав, в яких клубах вони грали – не знайшов.

Розумію, що президенту Карпат зараз не до цього. Але хтось повинен бути там, якась футбольна людина, яка повинна підказати. Не можна робити такі речі, купувати таких футболістів і платити їм зарплату. Так у нас повно молодих хлопців з ліцензіями, які пограли в збірній.

Після такої гри іспанці повинні були зібрати валізи, сказати спасибі і виїхати. Це справедливо. Ми в футболі не перший рік, і коли бачимо неподобство, тоді про це говоримо", – цитує Сабо Terrikon з посиланням на ТК Футбол 1.

"Ми – Карпати, ви – г*вно". Фанати Карпат забрали футболки у гравців після розгрому від Вереса

Нагадаємо, в матчі 8-го туру УПЛ Карпати на рідному стадіоні програли Вересу з рахунком 1:6.