УКР РУС

Сабо: "Говерла" приречена у матчі з "Шахтарем"

22 листопада 2012 Читать на русском

Екс-тренер команди "Динамо" і збірної України, вихованець закарпатського футболу Йожеф Сабо поділився своїми думками щодо майбутнього в суботу матчу 17 туру Прем'єр-ліги між "Шахтарем" і "Говерлою".

- Я думаю, що в цьому матчі сенсації не буде. "Говерла", мені здається, приречена. Вони навіть вдома ніяк не можуть виграти. Забивають і тут же пропускають. Важко їм. І грають, начебто, а толку то немає. Я з повагою ставлюся до команди "Говерла", але не думаю, що вони дадуть бій "Шахтарю". Хоча, звичайно, Севідов і команда можуть подумати, що через щільний графік "гірників" і успіхів в Лізі чемпіонів, адже вони вже пройшли далі в 1/8, "Шахтар" підійде до матчу з ужгородцями в розслабленому стані. Думаю, що насамперед, Луческу зробить ротацію складу, і, напевно, поставить на матч всіх тих гравців, які не грали у вівторок з "Нордшелландом". Я думаю, що ті хлопці, які вийдуть у складі "Шахтаря" жадають пограти.

- Як, по-вашому, чи буде "Шахтар" намагатиметься реабілітуватися після програного матчу у попередньому турі з "Арсеналом"?

- Зараз у них була першочерговою Ліга чемпіонів. "Шахтар" своє завдання виконав, тому що команда пройшла далі в турнірі. А думати про те, що потрібно реабілітуватися за гру в Києві, ні, не будуть. "Шахтар" і так доводить кожним своїм матчем, що вони за команда!