УКР РУС

Сабо: Думаю, що Гусєв заграє навіть краще, ніж раніше

25 червня 2017 Читать на русском

Відомий український експерт Йожеф Сабо поділився думками про перспективи Олега Гусєва в Динамо.

"Для мене Олег Гусєв – легенда. Він дуже багато зробив для Динамо. Не знаю, що сталося, коли його не підписали взимку. Я з Сергієм Ребровим до того спілкувався, і він сказав, що Гусєв йому потрібен. А що далі сталося, залишається тільки гадати. Радий, що Олег повертається. В Динамо з хороших футболістів є тільки Ярмоленко, Віда і Гусєв!

Хацкевич: Ми маємо бути готовими до того, що Ярмоленко та Віда можуть покинути Динамо

Що стосується його піврічного простою, то такий термін можна і через травму пропустити. Впевнений, новому тренеру Динамо Гусєв потрібен. У Лізі чемпіонів, навіть не сумніваюся, Гусєв в команді буде одним з найкращих. Йому тільки треба давати грати.

Якщо півзахисник у всій красі покаже себе в Лізі чемпіонів, то і в збірну йому відкриється дорога. Той же Ротань, який старший за Гусєва, запрошується ж в національну команду. І Гусєв зможе! Олег, мені здається, зараз заграє навіть краще, ніж раніше. Він режимний хлопець і знає, як повернути кондиції.

Ветерани – помічники тренера в грі. Олег Гусєв таким буде точно. Тільки йому потрібно довести, що він ще на багато що здатний", – розповів Сабо.

НБУ тероризує Динамо, – заява клубу