УКР РУС

Сабо: Всі жартують і просять прийняти Динамо – мовляв, пропаде команда

1 березня 2018 Читать на русском

Колишній тренер Динамо, а нині експерт ТК Футбол 1/Футбол 2 Йожеф Сабо розповів, чому б не став тренувати київський клуб і оцінив шанси українських команд в плей-офф єврокубків.

"Чи погодився, якби запропонували очолити Динамо? Ні, я дуже переживаю. Бачу, що не так відбувається в Динамо. Прикро і шкода. Не хочу нікого ображати, але у більшості футболістів столичної команди зараз немає майстерності. Всі жартують і просять прийняти Динамо, мовляв, пропаде команда. Я відповідаю, що важко знайти тренера, який прийме нинішнє Динамо. Кому потрібні гроші, той приїде, а так зараз у клубу немає класних футболістів. На жаль, їх кількості для якісного виконання великих завдань не вистачає. Вже говорив, що не бачу, кого Андрію Шевченку запрошувати з Динамо зараз в збірну.

"Ще до гри з Вересом я казав: "Київ програє!" У команді немає мужиків". Йожеф Сабо – жорстко про 21 тур УПЛ

Шанси Динамо та Шахтаря в Європі? Звичайно, у киян вони мінімальні і далі пройде італійський клуб. Як не крути, але клас є клас. Той же АЕК міг забити в Києві три голи, але везіння було теж на боці команди Хацкевича. На жаль, динамівської фірмової традиційної гри немає. Вміння пресингувати немає, флангової гри теж.

Що стосується Шахтаря, то шанси у "гірників" є. Особливо сильна лінія атаки, а в Римі Шахтар на контратаках цілком може ловити італійців. Бразильські чарівники можуть забезпечити гірникам результат. Фред, Тайсон, Марлос – вони ввібрали майстерність з молоком матері. Наші ж хлопці на їх тлі поки що "дерев'яні". Якщо влітку Шахтар продасть своїх лідерів, у "гірників" вже теж буде інша команда, і з українцями вона буде грати по-іншому", – цитує Сабо Команда №1.

Після 21-го туру УПЛ Динамо займає друге місце й відстає від Шахтаря на шість очок.