УКР РУС

Сабліч: У "Динамо" присутній іспанський менталітет

23 січня 2017 Читать на русском

Новоспечений наставник "Широкі Брієг" та екс-захисник "Динамо" Горан Сабліч поділився думкою щодо виступів київського клубу.

"Видно, що трохи змінився "плеймейкінг", іншими словами – стиль гри. За Сергія Реброва "Динамо" почало грати більш технічний, позиційний футбол. Видно, що там присутній іспанський менталітет. Головне, що в київському клубі пішов орієнтир на молодих футболістів. Я дуже радий за команду. Сергій Ребров – молодий тренер, у якого ще все попереду.

Зараз не тільки київському "Динамо", але і всім іншим клубам дійсно дуже важко боротися з грандами світового футболу. Але з іншого боку, "Динамо" Київ завжди дуже гідно грає в Європі. У минулому сезоні вийшли у плей-офф раунд вперше за довгий час. Це багато про що говорить. Я повністю впевнений, що у цього клубу, під назвою "Динамо" Київ – велике майбутнє", – розповів Сабліч.

Сабліч став клієнтом агентської компанії Шаблія

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу