УКР РУС

Сабалета: Я не сумний! Просто налаштовуюсь на "Динамо"

23 лютого 2016 Читать на русском

Захисник «Ман Сіті» не пам'ятає нічого, крім рахунку 0:2, про матч з «Динамо» п'ятирічної давнини. Зате вірить в успіх своєї команди в Лізі чемпіонів.

Аргентинець склав компанію головному тренеру «Манчестер Сіті» Мануелю Пеллегріні на традиційній передматчевій прес-конференції, котра відбулась на стадіоні «Олімпійський» у Києві.

«Так, зараз наша команда у важкому трафіку. Але Ліга чемпіонів - абсолютно інший турнір. Так, ми програли в Кубку Англії; так, з великим рахунком. Але зараз ми сконцентровані лише на «Динамо». Це буде абсолютно інша гра. В абсолютно іншому турнірі», - дуже серйозно, навіть занадто, розповідав на прес-конференції Сабалета.

Шанси «Ман Сіті» пройти «Динамо» Сабалета оцінює високо. Та й узагалі шанси виграти Лігу чемпіонів розглядає всерйоз.

«Останнього разу, коли ми грали в плей-офф Ліги чемпіонів, програли «Барселоні», але зараз повністю сконцентровані на «Динамо» і здатні показати позитивний результат. Нам доведеться важко, але у нас є для цього всі можливості. Звичайно, в порівнянні з нашим графіком ігор, не виключаю, суперник може виглядати на полі відновленим. Але ми фізично і ментально готові показати хорошу гру і добитися позитивного результату», - з суворим виразом обличчя сказав Сабалета. У нього навіть перепитали, мовляв, чого сумний такий, змусивши аргентинця, врешті, посміхнутись:

Зовсім я не сумний (посміхаючись)! Просто налаштовуюся на гру з «Динамо». Пам'ятаю, що 5 років тому ми в Києві програли в Лізі Європи з рахунком 0:2, але це і все, що я запам'ятав. Проте зараз не хочу зосереджуватися на тій грі, я думаю про гру завтрашню.

Нагадаємо, перша гра 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Манчестер Сіті» відбудеться 24 лютого. Початок о 21.45.