УКР РУС

Са Пінту: Незадаволений результатом протистояння

30 березня 2012 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера лісабонського "Спортінга" Рікарду Са Пінту.

- На ваш погляд, рахунок 2:1 справедливий? І чи задовольнив він вас?

- Звичайно, я незадоволений підсумковим результатом. На мій погляд, "Спортінг" грав набагато краще. Тому м'яч, пропущений на останніх хвилинах, мене трохи засмутив. Що ж, друга гра все покаже.

- Два різних тайми у виконанні господарів. Що сталося в перерві?

- Я поговорив з підопічними. Нагадав, що "Спортінг" грає вдома, хоча "Металіст" до цього і не програвав на виїзді. Ми стали грати тактично краще, забили перший м'яч. Продовживши атакувати, відзначилися ще раз. А потім зупинилися і отримали цей гол на останніх хвилинах ... Але попереду другий матч, і саме він назве переможця протистояння.

- Як команда має намір грати в Харкові - буде активно атакувати чи постарається зберегти здобутий результат?

- "Спортінг" гратиме на перемогу. Сьогодні я задоволений ставленням своїх футболістів до справи, тим, як вони викладалися на полі. Засмутив тільки пропущений м'яч на останніх хвилинах. Другий матч-відповідь, думаю, буде результативнішим, оскільки "Металіст" вдома грає не так успішно, як на виїзді.

- Якщо повернутися до двох різних тайми ... До перерви"Спортінг", незважаючи на статус господаря, виглядав дещо непереконливо. Чи може таким був ваш задум?

- На мій погляд, у першій половині матчу обидві команди грали однаково. Так розгорталися події. Але у другому таймі гра господарів змінилася в кращу сторону, завдяки чому ми й добилися перемоги.