УКР РУС

Руй Віторія: Помилково думати, що якщо ми виграли в Києві, то й вдома переможемо

31 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Бенфіки" Руй Віторія поділився очікуваннями від матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

“Я очікую на важкий матч. Перемога в Києві дозволила взяти нам 3 очки, але не більше. Помилково думати, що якщо ми виграли там, то й вдома переможемо без проблем.

Суперник ускладнить наше завдання. Ми повинні знати, як грати такі поєдинки. Наша команда повинна бути дисциплінованою і сконцентрованою. Зараз ми навіть не думаємо про матчі у чемпіонаті. Повністю сфокусовані лише на завтрашній грі. В Лізі чемпіонів нам залишилось зіграти три матчі. І ми хочемо їх виграти”, – цитує головного тренера "Бенфіки" офіційний сайт клубу.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів. Ребров взяв на матч 21 футболіста.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях