УКР РУС

Руй Віторія: "Бенфіка" перемогла, і це справедливо

2 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Бенфіки" Руй Віторія прокоментував перемогу над "Динамо" у 4 турі Ліги чемпіонів (1:0).

"Це була складна гра. Ми виграли, і це справедливо. Ми могли б забити більше у першому таймі, у другому – вже було менше моментів. Ми змогли виграти завдяки пенальті, а якби втратили очки, це було б несправедливо. Часом було важко, часом легше, але Ліга чемпіонів – вона така. Гра була дуже інтенсивною, мені сподобалося, що на стадіоні зібралося більше 50 тисяч осіб. Все, що ми могли зробити для перемоги – зробили. Це була непроста гра, незважаючи на виїзну перемогу.

Обігравши вдома "Динамо", "Бенфіка" здобула соту в своїй історії перемогу в Лізі чемпіонів. Я не знав, що це сота перемога, але це класно і добре для нашої історії. Здобути її у присутності 50 тисяч уболівальників дуже престижно. Коли ми виграли у "Динамо", я сказав гравцям, що нам потрібно здобути ще дві перемоги для виходу. Ми будемо намагатися, адже зараз всі суперники приблизно рівні. У нас високі амбіції, команда ними об'єднана, і це дуже добре", – зазначив тренер.

“Динамо” програло матч 4 туру Ліги чемпіонів проти “Бенфіки”. Дивіться огляд матчу та відео гола. Головний тренер киян Сергій Ребров розповів, що “динамівці” вбиті горем. Форвард “Динамо” Артем Бєсєдін вірить, що у команди ще є шанс вийти з групи. Молодий Павло Оріховський зізнався, що гравці просто впали на підлогу у роздягальні після матчу.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях