УКР РУС

Русол: Cьогодні історичний вечір для всього українського футболу

14 травня 2015 Читать на русском

Виконавчий директор "Дніпра" Андрій Русол поділився очікуваннями від поєдинку півфіналу Ліги Європи проти італійського "Наполі", який відбудеться сьогодні в Києві.

"Ми чекаємо великий матч. Це прекрасна можливість для нашого клубу, який вперше в історії вийшов у півфінал. На стадіоні буде чудова атмосфера. Історично склалося, що вболівальники "Динамо" та "Дніпра" дружать між собою. Враховуючи всі обставини, сьогодні історичний вечір для всього українського футболу.

Наша команда віддає перевагу грі від оборони, вичікуючи свій момент. У нас непогано виходить грати без м'яча, не даючи супернику багато вільного простору. Звичайно, незважаючи на досить закритий стиль, наші гравці відмінно грають в атаці. "Наполі" як і раніше є фаворитом нашої пари, але ми зробимо все, щоб роздобути путівку до Варшави. Нам буде протистояти сильна і дуже організована команда. Ми повинні вірити в позитивний результат протистояння, адже у футболі можливо все.

Слова Де Лаурентіса про суддівство першого матчу? Я можу зрозуміти президента "Наполі", його переповнювали емоції. Дійсно, арбітр Моен допустив кілька помилок - такі речі іноді трапляються у футболі. Зараз ми думаємо про те, як порадувати українських уболівальників., Сподіваюся, що нам вдасться порадувати їх виходом у фінал Ліги Європи, а сам матч пройде в атмосфері миру і спортивної боротьби", - розповів Русол.