УКР РУС

Руні назвав найгірший момент у кар'єрі – до нього причетний Роналду

5 квітня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Манчестер Юнайтед пригадав своє вилучення на ЧС-2006 у чвертьфінальному поєдинку проти Португалії.

Екс-зірка манкуніанців вважає, що червона картка у чвертьфіналі ЧС-2006 проти Португалії стала найгіршим епізодом в його кар'єрі. Тоді Руні отримав вилучення після сутички з суперниками. Вилучення могло б і не бути, але Кріштіану Роналду, який тоді виступав разом з Вейном за Ман Юнайтед, дуже вже активно просив у арбітра покарання для свого одноклубника.

Роналду стане першим футболістом, який заробив мільярд доларів

"Та червона картка стала найгіршим моментом за всю мою кар'єру. У роздягальні я усвідомлював, що підвів команду, а у випадку поразки стану головним винуватцем (Англія програла по пенальті – прим.).

Я не тримав злості на Роналду за його вчинок. На його місці я вчинив би так само, адже перемога моєї команди – понад усе. Я зробив би це навіть завтра, якщо було б потрібно. Коли Кріштіану підбіг до арбітра, я відштовхнув його, бо не розумів, що він робить. Щоправда, пізніше я заспокоївся.

Він підморгнув мені після вилучення, а після гри ми поспілкувалися у тунелі. Я побажав йому успіхів на турнірі. Той інцидент не зіпсував наші стосунки, навпаки – після того ми навіть зблизилися. У наступні 3 роки ми тричі поспіль виграли АПЛ та перемогли у Лізі чемпіонів", – цитує Руні The Times.

Золотий Шевченко у ціні 16-річних, Зідан дешевший за Зінченка – найсенсаційніший рік став знаковим для України і ТМ