УКР РУС

Руні – це не Пірло, і не Скоулз, – британські ЗМІ жорстко розкритикували капітана збірної Англії

5 вересня 2016 Читать на русском

Форвард збірної Англії Вейн Руні та новий наставник команди Сем Еллардайс потрапили під хвилю жорсткої критики авторитетних британських ЗМІ за поєдинок кваліфікації ЧС-2018 проти Словаччини (1:0).

Відзначимо, що Еллардайс задіяв Руні на позиції центрального півзахисника.

"Досить дивно чути, що головний тренер команди цілком задоволений грою Руні, коли той виглядав блякло на позиції центрального півзахисника.

Навіть коли Руні намагався взяти нитки гри у свої руки у вчорашньому матчі, це не виглядало переконливо. Не видно жодних передумов, що Руні з часом стане новим Скоулзом чи Пірло. Він віддає передачі без особливих зусиль, але у нього нема здібності Скоулза чи Пірло впливати передачами на темп гри, контролювати гру, розривати захист", – пише The Times.

"Захист Словаччини був радий бачити Руні в глибині поля, адже там він цілком безпечний. Роздаючи м'ячі з середини поля, він нічим не загрожував обороні суперника.

Я вже казав, що Руні слід задуматись над завершенням кар'єри у збірній і зосередитись на клубних справах задля загального і особистого блага", – написав Алан Ширер у виданні The Sun.

"Руні часто розташовувався занадто глибоко, аби розпочати атаку. Однак від цього страждав напад команди. В результаті Кейн залишався абсолютно ізольованим від передач Руні і випав з гри", – йдеться у The Guardian.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

ЧС-2018, кваліфікація. Англія вирвала драматичну перемогу над Словаччиною, Польща спіткнулась в Казахстані