УКР РУС

Румунія – Албанія. Євро-2016. Анонс

19 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 3-го туру групи А Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Румунії та Албанії.

Румунія – Албанія

19 червня, 22:00. Ліон. "Люм'єр"

Головний арбітр: Павел Краловєц (Чехія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Обидві команди вже провели зустрічі з Францією, яка вже гарантувала собі вихід із групи. І Румунія, і Албанія показали з фаворитом гідну гру, і лише на останніх хвилинах втрачали нічию. У заключному турі вони зійдуться між собою у вирішальному поєдинку за право на продовження виступів у Франції.

Румунія вирвала нічию зі Швейцарією

У перших двох поєдинках Румунія показала себе цілком боєздатною командою, і роль туристів у Франції її аж ніяк не задовольняє. Поразка від Франції і нічия зі Швейцарією залишають шанси румунам на вихід із групи А. Звичайно, багато залежатиме і від паралельного матчу між швейцарцями і французами, та Румунію, в будь-якому разі, влаштує тільки перемога з албанцями, до якої вони докладуть максимум зусиль.

Албанія добряче попсувала нерви французам

Албанці, які раділи лише факту потрапляння до Франції, гідно тримаються у групі. Звичайно, дві поразки - не той результат, який міг би додати оптимізму перед вирішальною зустріччю з Румунією. Але навіть за таких умов албанці все ще не втратили надій на продовження гри у наступному етапі турніру. Позитивний підсумок зустрічі з румунами, трохи допомоги від суперників у паралельному поєдинку, і албанці будуть в одному кроці від історичного досягнення.

Орієнтовні склади

Румунія: Тетерушану – Сепунару, Кірікеш, Грігоре, Рац Торже, Препеліце, Кіпчу, Хобан Станку, Кешеру.

Під питанням: Міхай Пінтілій, Разван Рац, Стеліано Філіп (усі - можлива травма).

Албанія: Беріша - Хюсай, Аєті, Цана, Аголлі - Джака, Ліла, Абраші, Мемушай, Леняні Садіку.

Дискваліфікація: Бурім Кукелі (Албанія).

Євротвіттеріада. Як знімали стрес після ганьби України, гарячі фото кралечки Мілевського, сексі-полька готова вболівати проти наших