УКР РУС

"Рука Попова важить більше, ніж увесь Сорокін з Ільїним": Костишин – про розгром від Динамо, трансфери та успіх Колоса

9 травня 2021 Читать на русском

Наставник Колоса задоволений підсумком сезону 2020/21 навіть після розгромної поразки від Динамо в останньому турі УПЛ (0:3).

"Ми намагалися грати із Динамо в агресивний футбол. Пропустили необов'язковий м’яч наприкінці першого тайму, а потім у другому ще два шалених голи, два красеня, після яких наша команда "попливла".

Я почав робити заміни, випускати молодих гравців. Хоча я ніколи не скаржуся з приводу того, що у мене хтось пропускає гру, але цього разу не вистачало міці. Не скажу, що ті хлопці, які вийшли на поле слабші, але рука Попова важить більше, ніж увесь Сорокін з Ільїним. Повторюся, не вистачило чоловічої боротьби з нашого боку, ми почали просідати. Ще добре, що усе так закінчилося.

Шедевр Миколенка у відеоогляді матчу Колос – Динамо – 0:3

Думаю, для колективу з Ковалівки четверте місце – це дуже високий показник. Ми думали, що минулий сезон був хорошим, а виявилося, що цей – ще кращий, і ми провели його на високому рівні. До сьогоднішнього матчу у Колоса було лише дві поразки в останніх 15-ти іграх. Команда добре себе проявляла протягом року, вважаю, село Ковалівка має нею пишатися.

Чи планується кадрове поповнення на наступний сезон? Підсилення завжди потрібне. Де будемо його брати? Не знаю, будемо шукати футболістів, зокрема, за кордоном. Усе буде залежати від того, якої позиції дотримуватиметься президент. Ми хочемо відійти від практики запрошення орендованих футболістів. Або хоча б мати право викупу, бо, якщо його немає, такі гравці, як, наприклад, Кравченко, який провів дуже хороший сезон, просто піде, незважаючи на те, що ми звернули на нього увагу.

Думаю, через кілька днів, коли емоції заспокояться, ми зустрінемося із президентом і будемо планувати наступний сезон, підготовку та підсилення. Без цього нікуди, адже у нас попереду єврокубки, Кубок України та чемпіонат", – цитує Костишина офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Колос провів в УПЛ лише два сезони, але в обох чемпіонатах фінішував у зоні єврокубків. Рік тому ковалівці стали 5-ми, а сезон 2020/21 завершили на рекордній для себе 4-й позиції.

Динамо завершило чемпіонат розгромом Колоса – Шапаренко та Миколенко організували по шедевру