УКР РУС

Рух звинуватив УАФ у зриві створення УПЛ ТБ: "Будь-яке об'єднання клубів – це поразка Павелка та його команди"

30 червня 2023 Читать на русском

Генеральний директор Руху Ігор Дедишин озвучив причини, через які клубам української Прем'єр-ліги досі не вдалось організувати УПЛ ТБ.

"До процесу включається українська футбольна політика. Нам було зрозуміло, з чиєї подачі пішов розкол серед клубів щодо створення УПЛ ТБ. Я чітко можу сказати, що це все пішло з подачі віце-президента УАФ Вадима Костюченка. Це було зроблено для того, щоб вбивати клин у цілісну позицію клубів. Виглядає так, що сьогодні УАФ абсолютно не зацікавлена у тому, щоб УПЛ ТБ відбулося як проект.

Динамо і ще три клуби знову зірвали телепул – джерело розповіло про план Б для УПЛ ТБ

На моє переконання, будь-яке об'єднання клубів – це поразка Павелка та його команди. Якщо ви простежите історію українського футболу під час каденції Павелка, то можна стверджувати, що він у ручному режимі керував професійним футболом. Наприклад, клуби не отримували доходів від беттінгу, а всі доходи осідали, незрозуміло де", – зауважив Дедишин на YouTube-каналі Руха.

Нагадаємо, минулого сезону клуби УПЛ так і не змогли домовитись про єдиний телепул – частину матчів показувала Setanta (яка, в результаті, розірвала співпрацю з УПЛ), а частину транслювала "1+1 media".

"Це трохи дивакувата математика": у Вересі пояснили, чому зірвали єдиний телепул