УКР РУС

Руденко: Конфлікт, що виник між представниками різних турнірів АТО – штучно створений ФФУ

26 квітня 2018 Читать на русском

Керівник Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко прокоментував конфлікт, що виник між представниками різних турнірів АТО.

Руслан Руденко поділився думками щодо конфлікту між Всеукраїнської лігою учасників АТО та представниками Відкритого чемпіонату України героїв АТО.

"У нас були заплановані календарні матчі на стадіоні в Вишневому. Федерація футболу учасників АТО має і відповідний договір, згідно з яким нам надають поле. Але тут виявляється, що в цей же день має відбутися зустріч команди ветеранів українського футболу з представниками так званого відкритого чемпіонату героїв АТО, фейкової організації.

Ми не проти турнірів за участю таких команд, але треба називати речі своїми іменами. Цю організацію під керівництвом Собуцького і Маркевича створила ФФУ, щоб внести розкол, заплутати схожою назвою людей. Це легше зробити з інформаційними ресурсами, які є у ФФУ. На зустрічі з Павелко в березні він заявив, що один з чемпіонатів помре ... І те, що це було сказано в нашу сторону, підтверджуються останніми діями ФФУ.

Що стосується самої ситуації, то це штучно створений конфлікт. Він виник з ініціативи ФФУ, яка хоче показати себе третім гравцем, яка намагається примирити сторони", – цитує слова Руденка Dynamo.kiev.ua.

Андрій Павелко vs Григорій Суркіс: жорстка війна на знищення, яка набирає обертів