УКР РУС

"Рубін" - "Олімпіакос" під питанням. Гру знову переносять

13 лютого 2012 Читать на русском

Якщо температура у день гри буде нижче 15 градусів, то казанський клуб попросить перенести зустріч.

Якщо делегат УЄФА прийме рішення про те, що зустріч "Рубін" - "Олімпіакос" відбудеться, то стартовий свисток пролунає не о 15:00, як було заплановано раніше, і не о 19.00, як було визначено на самому початку, а о 13:00 за Києвом, передає "КП" з посиланням на надійне джерело в "Рубіні".

Наставник казанців Курбан Бердиєв на передматчевій прес-конференції заявив, що російський клуб виступить проти проведення матчу, якщо температура в Москві буде критично низькою.

"Я б не сказав, що погодні умови будуть на чиюсь користь. Ми вже грали в подібній ситуації проти "Твенте", зіграли невдало. Тому я не став би говорити, що погода дає перевагу якійсь команді. Взагалі я вважаю, що грати в таку погоду не можна. Це стрес. Якщо завтра температура буде нижчою за -15 градусів, то ми будемо проти проведення зустрічі. Але рішення, звичайно, приймати делегату матчу", - сказав Курбан Бердиєв.

Перенесення часу матчу - неприємна новина для казанських уболівальників "Рубіна". Зі столиці Татарстану на автобусах планували виїхати більше тисячі футбольних фанатів, але тепер їх виїзд під загрозою.