УКР РУС

Рубікон для "Челсі", нова спроба Ленса. Анонс 5 туру АПЛ

12 вересня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" розповідає про найцікавіші моменти майбутнього - 5 туру чемпіонату Англії: зарубу між "Евертоном" і "Челсі", складний виїзд "Ман Сіті", домашній матч "Арсеналу" тощо.

12 вересня, субота, 14:45

"Евертон" - "Челсі"

"Аристократи" перебувають у незвичній для себе безпосередній близькості до зони вильоту. Дві поразки на старті сезону поставили "Челсі" у дуже незручну позу. На "Гудісон Парк" лондонцям потрібно перемагати непоступливий "Евертон", інакше на захисті титулу можна ставити крапку вже зараз. Робити це Моурінью доведеться без основного кіпера - Тібо Куртуа, який зазнав травми.

Травмовані: Хібберт, Пієнаар, Бейнс, Гібсон, Клеверлі - Куртуа

Прогноз "Футбол 24": 1:1

12 вересня, субота, 17:00

"Арсенал" - "Сток Сіті"

"Каноніри" провели на рідній арені вже два матчі нового чемпіонату, однак у жодному з них не здобули перемоги (поразка від "Вест Хема", нічия з "Ліверпулем"). Більше того, Санчес і Ко не спромоглися хоча б на один "домашній" гол, а всі турнірні здобутки пов'язані із виїзними матчами. "Гончарі", своєю чергою, ще взагалі не перемагали і плентаються внизу пелетону.

Травмовані: Вілшер, Росіцкі, Велбек - Шоукрос, Одемвінгі

Дискваліфіковані: Афеллай, Адам (обидва - "Сток")

Прогноз "Футбол 24": 1:0

"Крістал Пелас" - "Ман Сіті"

"Манчестер" не втратив ще жодного очка, до того ж у всіх чотирьох матчах перемагав "насухо". Ця тенденція має всі шанси порушитися на "Селхерст Парк". "Пелас" наразі посідає другу сходинку і демонструє злагоджену гру, обігравши навіть "Челсі" на його ж полі. Очікуємо дебюту Кевіна де Брюйне.

Травмовані: Ф. Кемпбелл, Аппіа, Єдінак, Шамах - Кліши, Фернандо, Сабалета, Делф

Прогноз "Футбол 24": 1:2

"Норвіч" - "Борнмут"

У двох новачків еліти - по 4 бали, що можна вважати досить непоганим результатом. До речі, цей матч стане протистоянням двох наймолодших тренерів чемпіонату: Едді Хау ("Борнмут") - 37 років, Алексу Нілу - 34.

Травмовані: Мінгс, Градель (обидва - "Борнмут")

Дискваліфіковані: Віттекер ("Норвіч")

Прогноз "Футбол 24": 2:1

"Уотфорд" - "Суонсі"

Андре Айю, вінгер "Суонсі", визнаний в АПЛ найкращим гравцем серпня. Однак компліментів заслуговує уся зграя "лебедів", які набрали 8 очок у стартових турах, "прибивши" навіть МЮ і відібравши бали у "Челсі". Візит до "Уотфорда" обіцяє бути продуктивним.

Травмовані: Екстранд, Дойлі (обидва - "Уотфорд")

Дискваліфіковані: Брітос ("Уотфорд")

Прогноз "Футбол 24": 0:2

"Вест Бромвіч" - "Саутгемптон"

У попередньому турі "Сотон" здобув першу перемогу в сезоні, що повинно додати команді Кумана азарту перед візитом на "Хоторнс". ВБА Тоні Пюліса також прем'єрно переміг два тижні тому. Хто з них розвине успіх?

Травмовані: Фостер - Форстер, Гардош, Класі, Бертран

Прогноз "Футбол 24": 0:0

12 вересня, субота, 19:30

МЮ - "Ліверпуль"

Анонс читайте в окремому тексті.

13 вересня, неділя, 15:30

"Сандерленд" - "Тоттенхем"

Нова команда Джермейна Ленса поки що посідає останнє, 20-те місце, маючи лише два очки. "Шпори" набрали лише на бал більше. У зустрічі двох невдах серпня вангуємо дебютну перемогу "Тоттенхема" - навіть без "мозкового центру", яким є Крістіан Еріксен.

Травмовані: Метьюз - Еріксен

Прогноз "Футбол 24": 1:2

13 вересня, неділя, 18:00

"Лестер" - "Астон Вілла"

Фаворит тут абсолютно очевидний - це "Лестер". "Лиси" виявилися ще одним приємним відкриттям сезону, а їх вінгер Ріяд Магреш - просто нестримний. Чотири голи вивели його в лідери бомбардирських перегонів.

Травмовані: Джеймс - Окоре

Прогноз "Футбол 24": 2:1

14 вересня, понеділок, 22:00

"Вест Хем" - "Ньюкасл"

"Вест Хем" - найпарадоксальніша команда сезону. "Молотки" розбили у гостях "Арсенал" та "Ліверпуль" із загальним рахунком 5:0 (!!!), проте вдома програли "Лестеру" і навіть "Борнмуту". "Ньюкасл" натомість - непереконливий, однак понеділкового вечора можливі найрізноманітніші варіанти підсумкового рахунку.

Травмовані: Е. Валенсія, Сарате, О'Браян, Сонг - Рів'єр, Марво

Дискваліфіковані: Адріан - Мітровіч

Прогноз "Футбол 24": 1:1

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter