УКР РУС

Топ-10 гравців, яким варто змінити команду у січні, щоб поїхати на ЧС-2018

8 января 2018 Читати українською

До вашої уваги рейтинг з 10 футболістів, які можуть не поїхати на ЧС-2018 у якості гравців основного складу через недостатню кількість ігрового часу в своїх клубах.

Міши Батшуаї (Челсі, Бельгія)

Антоніо Конте не довіряє бельгійцю. Батшуаї справедливо програв конкуренцію Альваро Мораті, про що наставник Челсі часто любить згадувати на прес-конференціях. Міши у лондонській команді вже два роки, за які зіграв 44 матчі у всіх турнірах. Конте навіть не дає нападнику місця в стартовому складі, коли травмується Мората. У таких випадках італієць випускає тріо Педро-Азар-Вілліан. Міши не планує йти з клубу назавжди, але сподівається на оренду.

Варіанти: Вест Хем, Зеніт, Лілль

Швайнштайгер, скандальные Робиньо и Эвра и другие звезды в возрасте – топ-10 свободных агентов

Юліан Дракслер (ПСЖ, Німеччина)

Німець приходив у ПСЖ з надією стати лідером парижан та навіть зайняти нішу Златана Ібрагімовіча. Однак літні новачки витіснили Юліана зі складу. За інформацією іспанських ЗМІ, Дракслер дуже хотів потрапити у Барселону, що йому не вдалось. Йоахім Льов довіряє хавбеку, але поблажок точно робити не буде.

Варіанти: Арсенал, Ліверпуль, Баварія

Серхіо Ромеро (Манчестер Юнайтед, Аргентина)

Багато років цей голкіпер не мав конкуренції на своїй позиції у національній команді. Однак Хорхе Сампаолі у товариських матчах придивлявся до воротарів, які можуть стати заміною Ромеро. У клубі Серхіо навіть не може мріяти посадити на лаву запасних одного з найкращих голкіперів світу. Як інформують ЗМІ, футболіст вже попросив МЮ відпустити його.

Варіанти: італійські та англійські клуби

Топ-10 игроков, которые больше всех подорожали за 2017-й год

Анхель Ді Марія (ПСЖ, Аргентина)

Півзахисник навряд чи не потрапить у заявку аргентинців на Мундіаль у Росії. Однак без ігрової практики Анхель точно не буде гравцем основного складу (як на ЧС-2014). Ді Марія випав з основи ПСЖ через неспроможність конкурувати з кимось з супертріо Кавані-Неймар-Мбаппе. 18 матчів за першу половину сезону 2017/18 – аж надто мало для такого футболіста.

Варіанти: Інтер, китайські клуби

Олів'є Жиру (Арсенал, Франція)

31-річний форвард програв конкуренцію Александру Ляказетту у клубі, і так само може поступитись йому місцем у стартовому складі збірної Франції. Щоб цього не трапилось, досвідченому футболісту треба знайти нову команду в січні. Арсен Венгер у свою чергу розуміє Олів'є та готовий відпустити його.

Варіанти: Вест Хем, Евертон, Марсель, Борусія Дортмунд

Андре Гомеш (Барселона, Португалія)

Після трансферу Філіппе Коутінью та відновлення Усмана Дембеле шанси Гомеша на ігровий час у Барсі виглядають мінімальними. Півзахисник не використав свій шанс при Ернесто Вальверде, і тепер ризикує навіть не поїхати на ЧС-2018. Лише 17 матчів (з них 4 повні) у сезоні 2017/18 – катастрофа для 24-річного гравця.

Варіанти: Ювентус, Тоттенхем, Вест Хем

Фернандиньо и еще топ-9 футболистов, которые больше всех подешевели за 2017-й год

Давід Луїс (Челсі, Бразилія)

Парочка з ПСЖ Тьягу Сілва та Маркіньйос, скоріш за все, будуть основними центральними захисниками Бразилії на ЧС-2018. Переконати Тіте може лише травма когось з них або фантастична друга половина сезону у виконанні Давіда Луїса. Захисник Челсі побив горшки з Антоніо Конте, після чого тренер "синіх" навіть не включав оборонця у заявку команди. Зараз Луїс отримує ігровий час лише в матчах Кубка Англії або поєдинках Кубка англійської ліги. Не той рівень для такого висококласного виконавця...

Варіанти: Реал Мадрид, Ньюкасл, Баварія

Дані Себальйос (Реал Мадрид, Іспанія)

21-річний іспанець непогано зіграв свої перші матчі за "вершкових", але потім просто розчинився через космічну конкуренцію у центрі поля мадридців. Плюс непрості відносини із Зінедіном Зіданом, який влітку переконував керівництво Реала не купувати хавбека. Все це робить ще не так давно високі шанси півзахисника на ЧС-2018 нереальними.

Варіанти: Ювентус, Рома, Тоттенхем, Арсенал, Ліверпуль

Тео Волкот (Арсенал, Англія)

Цьому хлопцю вже давно потрібен новий виклик. Навіть, можливо, варто зробити крок назад, щоб потім вийти на новий рівень. Зі статистикою Волкота у цьому сезоні біда: 15 матчів, 4 голи. Беручи до уваги трансфер Роса Барклі у Челсі, Тео зараз точно не може розраховувати на виклик у збірну Англії.

Варіанти: Саутгемптон, Евертон, Вест Хем

Кевін Гамейро (Атлетіко, Франція)

Лише справжнє диво дозволить Гамейро виграти конкуренцію у Антуана Грізманна, Кіліана Мбаппе та Александра Ляказетта. Для цього форварду потрібно добре попотіти у другій половині сезону, і бажано в іншому клубі. Поки що Дієго Сімеоне робитиме ставку на Грізманна та Дієго Косту.

Варіанти: Валенсія, Евертон