УКР РУС

Партизан – Динамо: 6 головних підсумків матчу Ліги Європи

29 сентября 2017 Читати українською
Автор: Александр Гапоненко

Футбол 24 представляє головні підсумки гри ЛЄ Партизан – Динамо.

1. Другі тайми Динамо краще, ніж перші

Жарти жартами, а розмова футболістів Динамо з тренерами в перерві дає позитивний результат. Про методи Олега Романовича Лужного складають легенди, хоча точно ще невідомо, що відбувається за "закритими дверима".

Вольова перемога Динамо над Партизаном: камбек імені Хацкевича і Мораєса

Щоб там не ставалося, але в Лізі Європи кардинально інший другий тайм вилився в другу поспіль вольову перемогу після відіграшу зі Скендербеу (3:1).

Одне з головних питань, яке турбує вболівальників: а можна проводити таку розмову з футболістами не в перерві, а перед матчем?

Партизан – Динамо – 2:3 – Відео голів і огляд матчу

2. Хацкевич робить висновки

Після фіаско в Берні (виліт з Ліги чемпіонів від Янг Бойз) я відзначав, що Олександр Хацкевич не наважується на заміни в невдалих іграх – Олександр Миколайович робив зміни після 60-ї хвилини та пізніше.

На щастя, тренер Динамо вчиться, хоч і на своїх помилках. І в матчі зі Скендербеу, і в Белграді Хацкевич робив заміни в перерві. Зі Скендербеу вийшов після перерви Жуніор Мораєс, з Партизаном – Мораєс та Бєсєдін. І як одразу змінювалась гра команди, правда?

Що ж, можна однозначно констатувати, що це і тренерські перемоги.

3. Перегляд позиції в нападі, Мораєс – джокер

На старті сезону основним нападником Динамо є Дьємерсі Мбокані. У конголезця нескінченний ліміт довіри, який, на жаль, не повністю використовується.

Не було б щастя, так нещастя допомогло. Мбокані отримав пошкодження, що дало шанс трьом конкурентам Дьємерсі – Кравцю, Мораєсу, Бєсєдіну. Двоє останніх в матчі з Партизаном шансом скористалися сповна!

А Мораєс взагалі став джокером Динамо. Жуніор вийшов після перерви зі Скендербеу та забив гол, ставши одним з героїв, з Партизаном – дубль.

Мораєс: Ми показали, що є сильною командою

Нічого дивного, що Мораєса вболівальники бачать героєм матчу, і він впевнено лідирує в опитуванні читачів Футбол 24. Висловіть свою думку і ви.

Партизан – Динамо: оберіть найкращого гравця Динамо у матчі Ліги Європи

4. Коваль – герой

Але де було б Динамо, якби не Максим Коваль?! Пам’ятаєте момент в першому тайму, коли Тамаш Кадар ледве не поховав киян автоголом при рахунку 2:0? Голкіпер Динамо дивом в останній момент врятував команду від голу…

Та і взагалі Коваль був сама впевненість, лише через бездарну гру в захисті в першому таймі біло-сині поступалися 0:2 і ледь не отримали третій.

5. Неймовірний Буяльський

Заміни в перерві призвели до зміни розташування гравців Динамо на 4-4-2. В цій конструкції місце на правому фланзі півзахисту дісталося Віталію Буяльському. Опинившись ближче до воріт суперника, Віталій перевтілився, зіграв неймовірний матч.

І хоча Олександр Хацкевич туманно відповів, чи буде і надалі використовувати Буяльського у якості крайнього півзахисника, де той почуває себе риба у воді, але точно замислився над цим.

Буяльський: Це найбільш емоційна перемога в моїй кар'єрі

6. Тавамба – це сила

Гравці та тренер Динамо перед матчем в один голос говорили, що найбільша загроза у Партизана йде від форварда Леандре Тавамби. Вони не помилились!

Тавамба – це дійсно дещо неймовірне. Кремезний, при цьому дуже технічний. Боляче було дивитися на захисників Динамо в першому таймі... Саме Леандре організував гол для Ожеговіча, потужністю відтіснивши Домагоя Віду, та потім відзначився самостійно.

Бути Тавамбі героєм, якби не другий тайм у виконанні наших козаків. Важка, але заслужена перемога Динамо.