УКР РУС

Лінгард зрадив чарівній голлівудській акторці зі старшою жінкою: "Після дербі з Манчестер Сіті я приїхала до нього і побачила Решфорда"

31 декабря 2017 Читати українською

Півзахисник МЮ Джессі Лінгард зробив крок не туди. Тільки у ЗМІ з'явились спільні фото англійця з голлівудською актрисою, як він влипнув у слизьку історію, що може в дечому пояснити невдачі манкуніанців.

Манчестер Юнайтед програв Ман Сіті не так давно у дербі в рамках чемпіонату. "Червоні дияволи" вирішили втопити тугу в обіймах старшої жінки.

Герой МЮ Лінгард насолодився компанією напівоголених дівчат у Маямі

Він відіграв за Юнайтед 108 матчів, забив 20 голів і зробив 12 асистів, з них 9+5 у сезоні 2017/18. За новою угодою заробляє вдвічі більше.

За декілька годин після гри Леоні Борек побувала в особняку 25-річного Лінгарда вартістю 3 мільйони фунтів. Самотня матір на 7 років старша за Джессі. Жінка розповіла для The Sun історію, яка дуже не сподобається 24-річній голлівудській актрисі та моделі Джені Фрумс. Та й фанатам червоного Манчестера теж.

Дівчина Лінгарда Джена Фрумс

Через декілька днів після стрибка в гречку Лінгард відсвяткував з коханою, з якою зустрічається вже рік, свій день народження. Після поразки в дербі 10 грудня він провів гарячу нічку з 32-річною дамою, якої спочатку одержимо домагався через соцмережі.

Леоні Борек, жінка, з якою Лінгард зрадив кохану Джену

Піцца, лікер і Решфорд на додачу

Леоні прибула в особняк у Чеширі, очікуючи романтичної вечері з вином на першому побаченні. Дівчина була шокована, адже її зустріли Джессі в спортивному костюмі, коробка піцци, лікер Дісаронно та... Маркус Решфорд, інший гравець МЮ. Разом з ними сидів ще один друг футболіста. Вони не особливо звертали уваги на неї, граючи в карти та дивлячись футбол на великому телеекрані.

Лінгард похизувався "Бентлі" за 200 тисяч фунтів – 3-м суперавто у колекції

Коли Решфорд та інший чоловік пішли, розпочалось найцікавіше. Вони тричі за ніч переспали, а над ранок Лінгард подарував коханці пару свої старих бутс з підписом і попросив друга відвезти її на залізничну станцію.

"Він не має уявлення, як треба ставитись до жінки"

Коли Леоні побачила доволі інтимні фотки Джени у футболці Джессі, вони відчула себе використаною і назвала його зрадником. Жінка, яка працює помічником адміністратора і виховує дитину в Шеффілді, вирішила розповісти про все англійському таблоїду, аби помститись гравцю збірної Англії.

Не Руні єдиним. У Англії зненавиділи молодих зірок збірної за розгульний відпочинок після Євро-2016

"Джессі – просто маленький хлопчик у великому будинку. Він не має уявлення, як потрібно ставитись до жінки, і поводився просто огидно. Він переслідував мене, маючи лише одне на думці, аж поки не отримав того, чого хотів.

Джессі сказав мені, що у нього довго не було сексу. Я зрозуміла, що це все, про що він думає цілими днями".

Лінгард поступився у швидкості 39-річному арбітру у матчі Челсі – Манчестер Юнайтед

Лінгард дізнався про Борек, коли його партнер по Манчестер Юнайтед показав у снапчаті її фото. Вони обмінялись даними на WhatsApp, після чого почався телефонний флірт. Він питав її, чи вона вправна у масажі. Джессі благав даму зустрітись у ного вдома або в готелі, де розташовувалась його команда.

Лінгард хотів зустрітись з нею ще ввечері перед грою проти Арсенала, але вболівальниця МЮ відмовила. Він хотів повернутись з Леоні в Манчестер поїздом.

"Це дуже дивно. Він повинен фокусуватись на грі – це те, за що йому платять (100 тисяч фунтів на тиждень, – прим. "Футбол 24"). Натомість у нього всі думки тільки про секс", – не розуміє такого самотня матір.

За годину до початку манчестерського дербі він писав їй, коли вона зможе приїхати до нього. Вона сіла на поїзд, після чого протягом 45 хвилин їхала в машині з другом Лінгарда.

"Він зраджував дружині з десятками моїх подруг". Вейну Руні - 30!

Лише Решфорд проявив гарні манери і не пив

"Виглядало на те, що лише Маркус вміє гарно поводитись. Він дружньо поводився і не пив, як двоє інших. Він має добрі манери".

Після того, як гості пішли, Лінгард перебазувався в сауну і чекав її на масажному столі. Опинившись у джакузі, парочка зайнялась сексом. Ще один раз був у ліжку перед тим, як заснути, а третій акт відбувся вранці. "Він довго розповідав мені, як любить кохатись о ранковій порі".

"Як можна зраджувати таку красуню?"

Після цього вони розійшлись, але продовжували обмінюватись повідомленнями. Леоні була переконана, що все серйозно і будуть інші побачення.

Але за декілька днів настало прозріння, коли вона прочитала про його дівчину з Лос-Анджелеса, яка летить до футболіста на день народження. А потім ще й ці фото та відео з їхньої спільної вечірки.

"Я запитала його, як це називається. Він сказав не вірити цим чуткам. Навіщо зраджувати, коли в тебе вже є така красива дівчина? Лінгард не має ні честі, ні совісті", – з жалем підсумувала Леоні кінець своїх прикрих стосунків.

Лінгард повторив унікальне досягнення Кантона в МЮ