УКР РУС

Лео + Антонелла. Історія роману Мессі, тривалістю у 8 років

1 июля 2017 Читати українською
Автор: Олег Бабий

"Футбол 24" розповідає про підписання "контракту свого життя" для лідера Барселони та збірної Аргентини.

За кожним успішним чоловіком стоїть розумна жінка. У випадку із Ліонелем Мессі – це Антонелла Рокуццо.

"Як же я шкодую, що так багато часу провів без неї", – зітхає Лео. І справді, для того, щоб розгледіти у цій чорнявій красуні супутницю свого життя, футболістові знадобилося неприпустимо багато часу – близько 10 років.

Антонелла молодша від Ліонеля на 8 місяців – суцільні дрібниці, обох можна назвати ровесниками. Зналися вони ще з дитинства. Дівчина доводилася сестрою хорошому товаришеві Мессі. Лео виростав особливим хлопчаком, тому не дивно, що не проявляв особливого інтересу до такої близької кралечки. Можливо, був настільки невпевненим у своїх шансах підкорити чорнявку, що навіть не насмілювався зустрічатися із нею поглядом. А, може, футбол остаточно витіснив із його думок природний потяг до протилежної статі. Словом, ніяка "іскра" між обома так і не спалахнула.

Коли Ліонелеві виповнилося 14, він переїхав у Барселону. Там – "поперло". Мініатюрний вундеркінд почав забивати величезну кількість голів за молодіжку Барси, її дубль, і, зрештою, дебютував у головній команді. Про нього заговорив увесь світ, тому на деякий час Антонелла узагалі зникла із поля зору Мессі.

У 19 років, коли Мессі провів свій перший серйозний сезон за "блаугранас", основні інстинкти таки взяли над ним гору. Ліонель почав зустрічатися із 14-річною сеньйоритою. Хтозна, чим закінчився б їхній роман, якби у нього брутально не втрутилися батьки з обох боків. "Ромео" та "Джульєтта" не витримали лихих ударів долі і, зрештою, пара розпалася.

На фото: Лусіана Саласар

На емоціях Мессі пішов "во все тяжкие". Він дозволив ефектній моделі Playboy Лусіані Саласар закрутити собі голову. Те, що "прокачана" світська левиця – не пара для скромного (хоча й зі світовим іменем) хлопчини – було зрозуміло одразу. Та й сама Саласар навряд чи почувалася комфортно поруч із нижчим від неї партнером, який, до того ж, абсолютно не володів зірковим апломбом.

"Антонелла! Як я міг про неї забути?! А що, як…?" На початку 2009-го Мессі оголосив, що знову закоханий, а його пасією стала та сама дівчинка, з якою він зростав у рідному Росаріо.

Минуло три роки, і Антонелла Рокуццо народила найкращому футболістові світу первістка – Тьяго. А щасливий Лео на радощах набив собі тату на лівій нозі – рученята немовляти, які так і тягнуться, щоб торкнутися до батькового обличчя, що ще не знало густої бороди.

"Барселона дала мені все". Правила життя Ліонеля Мессі

Рокуццо подарувала Мессі не лише сина. Вона привнесла у його життя справжню любов, турботу, спокій та затишок. Відколи Лео поруч із нею, він почав демонструвати найкращі зразки свого футболу і досягнув головних кар’єрних вершин. Антонелла – така ж непублічна, як і її коханий. Жодних відвертих фото в Instagram! Мисливцям за світлинами в стилі "ню" доводиться гортати скупі кадри, роздобуті папараці, із сімейного відпочинку солодкої парочки. Словом, Антонелла – справжня берегиня сімейного вогнища. Просто-таки ідеальна супутниця у житті. Народився другий син – Матео. Мессі усе зрозумів, оцінив і почав готуватися до весілля – щоб все, як у людей.

Щастя подружжя (де-факто) намагалася затьмарити бразилійка Сюзі Кортес. Власниця розкішних форм, ефектна міс Бум-бум, прославилася своїми відвертими фотографіями у футболці Мессі. Журналісти все частіше почали робити нехитрі висновки, припускаючи, що Кортес намагається звабити головну зірку Барселони. Аби не випробовувати долю, Лео та Антонелла заблокували розпусну даму у соцмережах.

"Я була дуже шокована, коли дізналася про блокування моєї сторінки, – скаржилася С’юзі. – Якби могла, то сказала б їй (Антонеллі – "Футбол 24"): не хвилюйся через мене, я лише його фанатка. Я просто фанатка Мессі і Барселони".

Ти запізнилася, дівчинко, на цілих 8 років. Ліонель та Антонелла пройшли перевірку часом і тепер, схоже, їх розлучить лише смерть.

Сторінка автора у Facebook

Весілля Мессі: зірки футболу та їхні ефектні дружини, які сяяли на церемонії