УКР РУС

"Інтера не буде": Мудрик – аномалія, Ротань – не тактичний геній, розмова про 40 лямів відкладаєтьсяfire

6 июля 2023 Читати українською
Автор: Олег Бабий

"Футбол 24" зібрав першу реакцію експертів і вболівальників на матч 1/2 фіналу Євро-2023 між молодіжними збірними Іспанії та України (5:1).

Українській молодіжці вдалося історичне досягнення – здобуто путівку на Олімпіаду-2024, а переможний чвертьфінал із Францією назавжди увійде до золотого фонду найкращих спогадів нашого футболу. Десь підсвідомо півфінал проти Іспанії сприймався вже як бонус. Мудрик та компанія вийшли зіграти в свою гру і... потрапили під потужний коток. Однак це був матч із категорії тих, де соромно хіба що за рахунок.

Слово – експертам.

*******

Телеексперт, екс-хавбек збірної України Євген Левченко констатує: нашу команду красиво покарали за помилки.

Авторка Tribuna.com Ірина Козюпа була готовою до будь-якого розвитку подій.

Коментатор Вадим Скічко наводить статистичний факт, що засвідчує проблеми українських збірників із характером. Ну і грамотні удари іспанців – надто очевидні.

Його колега Віталій Волочай не вірив навіть в олімпійську путівку, тому потраплянням "синьо-жовтих" у топ-квартет найсильніших молодіжок Європи – повністю задоволений.

Автор Футбол 24 Михайло Юхименко відпрацював свій матч раніше, тож міг насолодитися Ротаньболом сповна.

Андрій Тодос (Zorya Londonsk) із журбою підсумовує "кінець шляху". Він переконаний, що "багато яскравих талантів цього покоління мають стати зірками" на дорослому клубному рівні.

Чи не найбільш розчарованим у когорті спікерів виглядає Артем Франков, який обмежився скупим підсумком і паралеллю з погромом Шахтаря від Фейєнорда (1:7).

Оглядач Кальчо і автор телеграм-каналу "Джанлука Лападула" Юрій Шевченко вважає, що п'ять пропущених похитнуть інтерес міланського Інтера до Анатолія Трубіна.

Тотожну думку висловив Данило Вереітін ("Рахунок на табло").

Блогер Футбол 24 Сергій Тищенко дякує команді.

А ось в автора телеграм-каналу Їксперг завше напоготові два варіанти – жартівливий і не зовсім.

Іспанія розтрощила Україну та вийшла у фінал Євро-2023 – Мудрик ледь не створив чергове диво, такі різні навіть заміни